Soep met zalm en lamsoor

Soep met zalm en lamsoor

Laatst vroeg ik aan mijn moeder om zeekraal voor me mee te brengen uit de supermarkt, ik kon het zelf niet vinden. Zij ook niet…  en dus heeft ze dan maar lamsoor voor me meegebracht. Daar had ik nog nooit van gehoord en ik had dus ook geen idee wat ik daarmee moest maken. Na wat googlen kwam ik te weten dat lamsoor tot dezelfde familie behoort als zeekraal. Ik kwam ook een soeprecept tegen en jawel, het was nog lekker ook!

TIP: “Wil je graag een koolhydraatarm dieet volgen? Maak dan gebruik van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu! De recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden en je zal zo’n 2 kg per week afvallen!”. Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Ingrediënten

  • 200 g zalmblokjes
  • 1 dl (light)room
  • enkele saffraandraadjes
  • 400 ml visfond
  • 150 g lamsoor

Werkwijze

  1. Leng de visfond eventueel aan met een beetje water (niet te veel, je kan later nog altijd meer bijvoegen). Doe er de lamsoor bij en laat eventjes koken.
  2. Mix het geheel en voeg er vervolgens de saffraan en de room aan toe. Laat alles nog eventjes zachtjes koken.
  3. Doe de blokjes zalm bij de soep en laat enkele minuten zachtjes pruttelen. Kruid met peper (en zout indien je wenst, maar proef goed want de lamsoor is op zich ook al redelijk zout).

Voedingswaarde (per portie)
Calorieën: 297
Eiwitten:  23,5 g

Koolhydraten: 7,4 g

Vetten:  19,9 g

Afvallen dankzij het Koolhydraatarm Weekmenu

Ben je opzoek naar meer koolhydraatarme recepten? Dan is het Koolhydraatarm Weekmenu ook iets voor jou. Ik maak er dagelijks gebruik van omdat je complete dagmenu’s ontvangt.

Zo hoef ik niet alles uit te zoeken en ook kloppen de voedingswaarden die je iedere dag mag binnen krijgen om af te kunnen vallen. Waar ik ook veel aan heb zijn de snelle en makkelijke recepten.

Ik ben namelijk een druk persoon en heb geen tijd om veel met eten bezig te zijn. Wat ik ook nog graag wil benoemen is dat je tussendoor geen honger hebt. Er zijn 6 eetmomenten per dag en dat geeft mij constant een verzadigd gevoel.

Waarom ik het Koolhydraatarm Weekmenu ook met jou wil delen is omdat je 30 dagen afslank garantie hebt. Mocht je het toch niks vinden of val je niet af, dan krijg je het volledige aankoop bedrag terug.

Voor meer informatie raad ik je aan om naar deze pagina te gaan >> Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Heb je vragen over dit recept of weekmenu laat dan hieronder een reactie achter. Ik help je graag verder!

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*