Pizza pepperoni

Pizza pepperoni

Pizza… Wie is daar niet gek van?
Ok, deze bodem proeft helemaal niet naar pizzadeeg ofzo… Excuses aan degenen die daarop gehoopt hadden, maar in de plaats geef ik je een gezond alternatief dat alle gezonde ingrediënten bevat waarmee een pizza belegd wordt… Vandaar de naam 😉

Ik heb er alvast een nieuw lievelingsgerecht bij 😀

Toch liever een pizza met bodem? Kijk dan even hier.

Handige Tip: ”Inspiratie nodig voor koolhydraatarm eten? Dan is de Keto Revolutie wat voor jou! Klik hier en krijg alles wat je nodig hebt om MEER vet te verbranden en een plattere buik te krijgen in slechts 21 dagen!”

Ingrediënten voor de bodem

  • 200 g verse kaas
  • 2 eieren
  • 1/4 tl zware peper
  • 1 tl lookpoeder (optioneel)
  • 25 g parmezaanse kaas

Ingrediënten voor de topping

  • 160 g passata
  • 250 g mozzarella
  • 1 groene paprika
  • 250 g champignons
  • enkele sneetjes pepperoni (of chorizo)

Directions

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Neem een ovenschotel en spray hem in met bakspray (of gebruik olie of boter).
  3. Voor de bodem: doe de verse kaas, de eieren, de peper, het lookpoeder en de parmezaanse kaas in een kom en mix alles onder elkaar.
  4. Giet het mengsel in de ovenschotel en bak dit gedurende 12 à 15 minuten of tot het goudbruin ziet. Laat de bodem eerst 10 minuten afkoelen vooraleer je de topping erop doet.
  5. Snij de paprika in kleine stukjes en snij ook de champignons heel erg fijn.
  6. Verdeel de passata over de bodem en bedek met mozzarella. Doe de champignons en de paprika erop en zet de ovenschotel zo’n 10 minuten in de oven. (De paprika is nog lekker knapperig op die manier. Hou je daar niet zo van? Stoof ze dan eerst wat aan in een pan).

Tip: uiteraard kan je de bodem beleggen met eender welke combinatie die jij lekker vindt.

Voedingswaarde (per portie)
Calorieën: 516
Eiwitten: 35,5 g

Koolhydraten: 8,9 g

Vetten: 36,8 g

Afvallen dankzij de KETO REVOLUTIE

De Keto Revolutie, dat is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die af willen slanken en daarnaast van vet eten houden en graag…

  • Snel vet willen verliezen (niet zomaar een beetje gewicht, maar veel)
  • Een programma volgen dat gemakkelijk is zodat jij…
  • … eindelijk die permanente afslanktransformatie kunt ervaren.

21 dagen Keto Revolutie kookboek

Denk niet dat dit weer een extreem moeilijk te volgen afslankdieet is waar je gaat verhongeren. Niks van dat!

Met onze heerlijke recepten ga je smakelijker eten dan ooit te voren en zul je je meerdere keren afvragen of zo lekker wel echt gezond is?

Inclusief maaltijdplanningen, boodschappenlijstjes en een complete videocursus voor als je liever kijkt dan leest. 

<<< Open hier de KETO REVOLUTIE >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Vergeet niet onze 60 dagen niet goed geld terug garantie.

 

7 reacties

  1. Wat voor verse kaas gebruik.je hier voor? Philadelphia of plakjes kaas of nog weer wat anders? Alvast Bedankt!

    Groetjes Noor

    Ps: wat een heerlijke site is dit!

  2. Jolanda says:

    Hallo,

    Als eerst wil ik laten weten dat ik deze site helemaal te gek vindt.

    Bij het maken van de pizza blijft er heel veel vocht over. Hoe kan ik dit oplossen, doe ik iets verkeerd?

    Groetjes,
    Jolanda

  3. Michelle says:

    Goedeavond
    Ik had een vraag.
    Word de kaasbodem ook hard?
    En is 200 gram verse kaas wel genoeg?
    Kan ik eventueel de hoeveelheid veranderen in wat meer verse kaas?
    Groetjes Michelle

    • Hallo Michelle,

      Nee, de bodem wordt niet hard en het geheel blijft ook vrij vochtig, dit omdat er niets van meel inzit, bewust natuurlijk om de calorieën niet onnodig de hoogte in te jagen.

      Groetjes,
      Lore

  4. Ik heb ooit eens van bloemkool een pizzabodem gemaakt! ook lekker 🙂

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*