Perzik crumble

Perzik crumble

Ingrediënten voor de crumble

Overige ingrediënten

  • 8 eieren
  • 4 perziken
  • 2 el kokosolie (gesmolten)
  • 4 à 6 el zoetstof naar keuze (ik heb Stevia gebruikt)
  • 2 el kaneel

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Verwijder de pel van de perziken en snij ze in stukjes.
  3. Doe de kokosolie en de perziken in een ovenschaal.
  4. Splits het eiwit van het eigeel en klop het eiwit stijf.
  5. Meng de zoetstof en de kaneel onder het eigeel.
  6. Schep het eigeel voorzichtig onder het eiwit.
  7. Giet het eimengsel over de perziken en zet de ovenschaal zo’n 15 min. in de oven.
  8. Maak nu de crumble door alle bovenstaande ingrediënten (voor de crumble) met elkaar te mengen in een blender (help je blender een handje want hij zal vaak blijven steken). Er mogen gerust nog een aantal hele noten in zitten.
  9. Na 15 min. doe je het crumblemengsel over het eimengsel en plaats je de ovenschaal weer  voor zo’n 10 à 15 min. in de oven.
  10. Smakelijk!

Voedingswaarde (per portie)
Calorieën: 275
Eiwitten: 10,1 g

Koolhydraten: 10,6 g

Vetten: 22,5 g

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*