Kip met pestosaus

Kip met pestosaus

Zoals jullie gisteren al op de Facebookgroep konden zien, heb ik me dit weekend geamuseerd met het maken van een hele batch pesto. Pesto kan je echt met heel veel combineren en het geweldige is dat je het een maand in de koelkast kan bewaren voor het slecht wordt! Ik heb maar liefst 3 nieuwe pesto recepten voor jullie in petto, deze “kip met pestosaus” is alvast het eerste.

Ik ben echt gek op kip! Ik zou dat alle dagen kunnen eten. Als ik voor het dilemma zou worden gesteld dat ik nog 1 iets mag kiezen dat ik de rest van mijn leven zou moeten eten, wel, dan kies ik kip. Zonder twijfel!

Dus voor alle andere kipliefhebbers onder jullie, dit is een lekkere manier om een keer op een andere manier kip klaar te maken. En voor de niet kipliefhebbers… er komt spoedig weer wat anders aan ūüôā

Handige Tip:¬†‚ÄĚInspiratie nodig voor koolhydraatarm eten? Dan is de Keto Revolutie wat voor jou!¬†Klik hier en krijg alles wat je nodig hebt om MEER vet te verbranden en een plattere buik te krijgen in slechts 21 dagen!‚ÄĚ

Ingredi√ęnten voor de pesto

  • 60 g pijnboompitten
  • 60 g parmezaanse kaas
  • 60 g verse basilicum
  • 6 √† 8 el olijfolie
  • 1 teentje look (optioneel)
  • sap van 1/2 citroen

Overige ingredi√ęnten

  • 400 g kipfilet
  • 125 g mozzarella

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 190¬įC.
  2. Maak de pesto. Doe daarvoor alle ingredi√ęnten in een blender, behalve het citroensap. Mix tot je een gladde massa bekomt. Voeg er nu het citroensap aan toe en kruid met peper en zout. Roer goed.
  3. Neem een ingevette ovenschotel en bedek hem met een laag pesto. Leg daarop de kipfilets. Als ze redelijk dik zijn kan je ze best in kleinere stukken snijden. Kruid met zwarte peper en zout. Bedek met een laag pesto.
  4. Dek de ovenschotel af met aluminiumfolie en zet hem gedurende 25 à 30 minuten in de oven.
  5. Snij de mozzarella in fijne reepjes.
  6. Haal de kip uit de oven en bestrooi met de mozzarella. Zet de schotel nog een 5-tal minuutjes in de oven zodat de kaas kan smelten. Dit keer zonder de aluminiumfolie ūüôā

Voedingswaarde (per portie)
Calorie√ęn: 255
Eiwitten: 31,2 g

Koolhydraten: 2,1 g

Vetten: 13,5 g

Afvallen dankzij de KETO REVOLUTIE

De Keto Revolutie, dat is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die af willen slanken en daarnaast van vet eten houden en graag…

  • Snel vet willen verliezen (niet zomaar een beetje gewicht, maar veel)
  • Een programma volgen dat gemakkelijk is zodat jij‚Ķ
  • ‚Ķ eindelijk die permanente afslanktransformatie kunt ervaren.

21 dagen Keto Revolutie kookboek

Denk niet dat dit weer een extreem moeilijk te volgen afslankdieet is waar je gaat verhongeren. Niks van dat!

Met onze heerlijke recepten ga je smakelijker eten dan ooit te voren en zul je je meerdere keren afvragen of zo lekker wel echt gezond is?

Inclusief maaltijdplanningen, boodschappenlijstjes en een complete videocursus voor als je liever kijkt dan leest. 

<<< Open hier de KETO REVOLUTIE >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Vergeet niet onze 60 dagen niet goed geld terug garantie.

 

4 reacties

  1. Hallo!

    Moet ik van de verse basilicum alleen de blaadjes in de blender doen of ook de takjes?
    Ik heb een basilicum plant gekocht bij de supermarkt, maar zie nu dat ik zonder takjes maar 38 gram basilicum heb!

  2. Pingback: Gegrilde auberginetorentjes - Koolhydraatarme recepten

  3. Kan het kloppen dat ik het koolhydraatarm 30 dagen menu niet kan downloaden via de site?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*