Chocolade-frambozen cakejes

Chocolade-frambozen cakejes

Deze cakejes moet je niet maken als je volk over de vloer krijgt, ze zien er namelijk niet zo mooi uit omdat ze invallen. Als het iemand lukt om ze niet te doen invallen, please let me know ­čÖé

TIP: “Wil je graag een koolhydraatarm dieet volgen? Maak dan gebruik van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu! De recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden en je zal zo’n 2 kg per week afvallen!”.┬áBekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Ingredi├źnten

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 180┬░C.
  2. Doe alle ingredi├źnten in een blender en mix tot je een glad mengsel bekomt.
  3. Doe het deeg in cupcakevormpjes en zet ze vervolgens ongeveer 30 minuten in de oven.
  4. Laat ze volledig afkoelen vooraleer je ze opeet. Haal ze ook niet uit de vormpjes, want zolang ze warm zijn, zijn ze redelijk vloeibaar. Wanneer ze afgekoeld zijn, zien ze er meer als cakejes uit. Het is ook perfect normaal dat ze invallen, maar hey, het is de smaak die telt, nee?

Voedingswaarde (per cakeje)
Calorie├źn: 34
Eiwitten: 3,5 g

Koolhydraten: 3,5 g

Vetten: 0,6 g

Afvallen dankzij het Koolhydraatarm Weekmenu

Ben je opzoek naar meer koolhydraatarme recepten? Dan is het Koolhydraatarm Weekmenu ook iets voor jou. Ik maak er dagelijks gebruik van omdat je complete dagmenuÔÇÖs ontvangt.

Zo hoef ik niet alles uit te zoeken en ook kloppen de voedingswaarden die je iedere dag mag binnen krijgen om af te kunnen vallen. Waar ik ook veel aan heb zijn de snelle en makkelijke recepten.

Ik ben namelijk een druk persoon en heb geen tijd om veel met eten bezig te zijn. Wat ik ook nog graag wil benoemen is dat je tussendoor geen honger hebt. Er zijn 6 eetmomenten per dag en dat geeft mij constant een verzadigd gevoel.

Waarom ik het Koolhydraatarm Weekmenu ook met jou wil delen is omdat je 30 dagen afslank garantie hebt. Mocht je het toch niks vinden of val je niet af, dan krijg je het volledige aankoop bedrag terug.

Voor meer informatie raad ik je aan om naar deze pagina te gaan >> Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Heb je vragen over dit recept of weekmenu laat dan hieronder een reactie achter. Ik help je graag verder!

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*