Chili con carne

Chili con carne

Voor je halsoverkop aan dit recept wilt beginnen… het moet 2u sudderen. “Moet dat echt??”, hoor ik je denken 😉 Nee, dat moet niet echt. Maar ik raad het wel aan. Het wordt alleen maar lekkerder! Ideaal dus om klaar te maken op een zondagmiddag. Voorzie ineens genoeg porties zodat je ze kan invriezen en tijdens de week eens lekker niet hoeft te koken 🙂

TIP: “Wil je graag een koolhydraatarm dieet volgen? Maak dan gebruik van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu! De recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden en je zal zo’n 2 kg per week afvallen!”. Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Ingrediënten

  • 1 kg gehakt
  • 4 uien
  • 4 teentjes look
  • 2 rode paprika’s
  • 800 g tomatenblokjes (uit blik)
  • 400 g rode kidneybonen (uitgelekt)
  • chilipoeder (hoeveelheid naar smaak)

Werkwijze

  1. Bak het gehakt in een beetje olijfolie tot het zo goed als gaar is.
  2. Snij de uien en de paprika’s en pers de look fijn. Voeg ze bij het gehakt. Voeg ook de tomatenblokjes toe en kruid met chilipoeder (afhankelijk van hoe pikant je het wenst, voeg je meer toe).
  3. Voeg 2 à 3 dl water toe en breng het geheel aan de kook. Laat daarna nog een 2-tal uurtjes sudderen.
  4. Voeg de bonen toe en laat ze een 10-tal minuten opwarmen.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Eindelijk aan tafel! 🙂

Voedingswaarde (per portie)
Calorieën: 507
Eiwitten: 34,5 g

Koolhydraten: 12,1 g

Vetten: 34,6 g

Afvallen dankzij het Koolhydraatarm Weekmenu

Ben je opzoek naar meer koolhydraatarme recepten? Dan is het Koolhydraatarm Weekmenu ook iets voor jou. Ik maak er dagelijks gebruik van omdat je complete dagmenu’s ontvangt.

Zo hoef ik niet alles uit te zoeken en ook kloppen de voedingswaarden die je iedere dag mag binnen krijgen om af te kunnen vallen. Waar ik ook veel aan heb zijn de snelle en makkelijke recepten.

Ik ben namelijk een druk persoon en heb geen tijd om veel met eten bezig te zijn. Wat ik ook nog graag wil benoemen is dat je tussendoor geen honger hebt. Er zijn 6 eetmomenten per dag en dat geeft mij constant een verzadigd gevoel.

Waarom ik het Koolhydraatarm Weekmenu ook met jou wil delen is omdat je 30 dagen afslank garantie hebt. Mocht je het toch niks vinden of val je niet af, dan krijg je het volledige aankoop bedrag terug.

Voor meer informatie raad ik je aan om naar deze pagina te gaan >> Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Heb je vragen over dit recept of weekmenu laat dan hieronder een reactie achter. Ik help je graag verder!

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu

 

3 reacties

  1. Piety de Haan says:

    Het lijkt me een heerlijk recept maar zou toch kiezen voor verse tomaten i.p.v. uit blik en dan uiteraard ook de kidneybonen zelf koken i.p.v. uit blik. Veel smaakvoller.

  2. Louise vd Vijver says:

    past kidneybonen in een koolhydraatarme recept?

    groeten
    Louise

  3. Heerlijk recept! In plaats van water gebruik ik het vocht van de tomatenblokjes en kidneybonen. Geeft waar extra’s mee aan de smaak.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*