Aardbei chocolade cheesecake

Aardbei chocolade cheesecake

Vandaag is het mijn verjaardag… en dan mag het al een keer wat meer zijn hé 

Handige Tip: ”Inspiratie nodig voor koolhydraatarm eten? Dan is de Keto Revolutie wat voor jou! Klik hier en krijg alles wat je nodig hebt om MEER vet te verbranden en een plattere buik te krijgen in slechts 21 dagen!

Ingrediënten voor de bodem

  • 160 g amandelmeel
  • 5 el cacao
  • 5 el zoetstof
  • 50 g gesmolten boter
  • enkele fijne stukjes aardbei (de mooiste stukjes)


Ingrediënten voor de vulling

  • 450 g aardbeien
  • 60 ml water (en daarnaast ook wat voor de gelatine)
  • 12 blaadjes gelatine
  • 20 cl volle room
  • 450 g verse kaas (type: Philadeplhia Light)
  • 12 el zoetstof
  • 1/2 tl vloeibare Stevia
  • 1 vanillestokje

Ingrediënten voor de topping

Werkwijze

  1. Doe de amandelmeel, de cacao en de zoetstof in een kom. Smelt de boter en doe die bij de voorgaande ingrediënten. Kneed alles onder elkaar en stort het geheel uit in een springvorm. Druk de bodem goed aan.
  2. Snij enkele dunne plakjes van de aardbeien. Gebruik het middelste deel, dat is het mooist. Zet de aardbeipartjes rechtop tegen de rand van de springvorm.
  3. Zet een pannetje op een medium vuur en doe er 60 ml water in en de aardbeien. Laat enkele minuutjes pruttelen totdat je de aardbeien kan pureren met een vork. Pureer ze.
  4. Laat de gelatine enkele minuutjes weken in koud water. Voeg het daarna toe aan de aardbeipuree. Laat de aardbeipuree vervolgens afkoelen.
  5. Klop de room op samen met de inhoud van het vanillestokje.
  6. In een andere kom klop je de kaas op met de zoetstof (ook de vloeibare Stevia). Dit meng je vervolgens onder de aardbeipuree.
  7. Voeg nu voorzichtig de room toe aan de aardbeipuree. Meng goed.
  8. Doe de cheesecake vulling op de bodem en zet minstens 3u in de koelkast.
  9. Wanneer de cheesecake volledig is opgesteven, ga je voorzichtig met een scherp mes langs de rand van de springvorm voor je hem losklikt. Probeer de aardbeipartjes niet te beschadigen.
  10. Smelt in een pannetje op een laag vuur de boter en de chocoladee. Voeg de zoetstof toe en roer goed. Laat 5 à 10 minuutjes afkoelen en giet hem dan over de cheesecake. Laat nog 20 minuten opstijven in de koelkast vooraleer je de cheesecake serveert.
  11. Kaarsjes blazen en Happy Birthday!

Voedingswaarde (per portie)
Calorieën: 283
Eiwitten: 11,9 g

Koolhydraten: 12,2 g

Vetten: 21,4 g

Afvallen dankzij de KETO REVOLUTIE

De Keto Revolutie, dat is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die af willen slanken en daarnaast van vet eten houden en graag…

  • Snel vet willen verliezen (niet zomaar een beetje gewicht, maar veel)
  • Een programma volgen dat gemakkelijk is zodat jij…
  • … eindelijk die permanente afslanktransformatie kunt ervaren.

21 dagen Keto Revolutie kookboek

Denk niet dat dit weer een extreem moeilijk te volgen afslankdieet is waar je gaat verhongeren. Niks van dat!

Met onze heerlijke recepten ga je smakelijker eten dan ooit te voren en zul je je meerdere keren afvragen of zo lekker wel echt gezond is?

Inclusief maaltijdplanningen, boodschappenlijstjes en een complete videocursus voor als je liever kijkt dan leest. 

<<< Open hier de KETO REVOLUTIE >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Vergeet niet onze 60 dagen niet goed geld terug garantie.

 

11 reacties

  1. Hoi! Mijn dochter is volgende week jarig en deze taart lijkt mij perfect om te maken. Maar ik zie zoveel zoetstof staan, dat wil ik niet gebruiken, heb je een idee wat ik daarvoor in plaats kan gebruiken? Groeten Yvonne

  2. Stephje says:

    Wat ziet het er heerlijk uit. Hoelang kan ik deze taart in de koelkast bewaren?

  3. Gisella says:

    Moet de bodem in de oven?

  4. Ik wil geen gelatine gebruiken. Kan ik dit door agar-agar vervangen en hoeveel moet ik dan gebruiken?

  5. Ik wil hem graag zaterdag maken, welke springvorm heb je gebruikt? Wat bedoel je met volle room?

    Bedankt

  6. hallo,

    Ik mis vaak in de recepten hoe groot bv je springvorm moet zijn.
    Zo ook voor deze taart……
    Kunt u mij dat vertellen?

    Bedankt alvast!

  7. De taart zag er lekker uit, ik vond de gaart wel erg naar zoetstof smaken, erg kunstmatig gezoet. Wat voor zoetstof heb je erbij gebruikt?

  8. He hallo. Heb de taart net gemaakt en bovenop de chocolade ganache nog een lading vers fruit (aardbeien, bramen, blauwe bessen) gedeponeerd. Ziet er nóg feestelijker uit. Ben benieuwd hoe het smaakt.

Laat een reactie achter op Stephje Annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*