Kokosbonbons

Kokosbonbons

Deze kokosbonbons zijn gewoonweg o-ver-heer-lijk!! Er is niet veel werk aan, maar je moet wel een klein beetje geduld hebben, want ze moeten alles tesamen zo’n 40 minuten in de vriezer…

Onderstaande ingrediënten zijn voor 12 bonbons.

Ingrediënten

Werkwijze

  1. Doe het amandelmeel, de gemalen kokos en de kokosmelk in een kom en meng alles goed door elkaar.
  2. Neem een bakplaat voor mini muffins of als je van die siliconen bonbonvormpjes hebt, nog beter 🙂 Doe het mengsel hierin en druk stevig aan.
  3. Zet de bonbons zo’n 30 minuten in de vriezer.
  4. Haal, na 30 minuten!, de bonbons uit de vriezer, maar haal ze er nog niet uit.
  5. Smelt je de chocolade au bain marie.
  6. Giet op elke kokosbonbon een beetje chocolade, deze zullen straks de bodem zijn.
  7. Zet de bonbons nog 10 minuten in de vriezer zodat de chocolade weer hard kan worden.
  8. Laat de rest van de chocolade gewoon eventjes au bain marie staan, tenminste als je straks ook nog de bovenkant wenst te versieren.
  9. Na 10 minuten haal je de bonbons uit de vorm en druppel je er de rest van de chocolade over.

Presentatietip: snij enkele noten fijn en strooi dit over de bonbons.

Voedingswaarde (per bonbon)

Calorieën:53
Eiwitten: 0,8 g

Koolhydraten: 1,0 g

Vetten: 5,0 g

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*